Изберете страница

Баница на тиган

ное. 8, 2017 | Рецепти

nutritionНеобходими продукти

  • 100 грама извара, домашна
  • 30 грама краве масло
  • 60 грама кисело мляко, пълномаслено – домашно
  • 10 грама ленено брашно
  • 1/4 чаена лъжичка сода бикарбонат
  • 1 яйце
  • шарена сол за поръсване

contractНачин на приготвяне

Сложете изварата, яйцето, млякото, лененото брашно и содата в купичка.
Разбъркайте до получаване на хомогенна смес.
Намаслете тиган с диаметър 20 сантиметра с масло.
Изсипете сместа в него и печете за 5 минути на 250 градуса.
Извадете и намажете обилно с останалото количество масло.
Поръсете с шарена сол, много шарена сол.

Приятен апетит!

density_mediumИзползвани продукти Балчо