Изберете страница

Тахани и фъстъчени масла

Фирма „БАЛЧО“ Ви предлага разнообразие от тахани, пасти и фъстъчено масло, произведени от първокласни продукти, без ГМО и според всички изисквания на европейските норми. Нашите тахани са извор на вдъхновение за кулинарите и предполагат невероятни комбинации за десерти, салати, основни ястия и здравословна закуска.

Таханът е отличен избор за вкусна и полезна храна, която е източник на аминокиселини, растителни мазнини, които се усвояват лесно, множество витамини, ензими, органични киселини, магнезий, калий, калций, фосфор и много други. С ежедневната консумация на тахан Вие се грижите за състоянието на сърцето си, регулирате хормоналното здраве, поддържате чиста и здрава кожата си, подобрявате метаболизма си. Той действа противогъбично и антибактериално.
Освен неизброимите ползи за здравето, Вие си осигурявате ароматна, вкусна и естествена добавка към любимите салати, сосове и дресинги, рибни или месни ястия, разнообразни закуски. А възможностите за сътворяване на единствени по рода си десерти с тахан са наистина впечатляващи. Най-големият му плюс? Децата го обичат и го търсят.

Многообразие от първокласни тахани

Сред предложенията ни ще откриете истинско разнообразие от висококачествени тахани, страхотни комбинации от фъстъчено масло и пасти. Експериментирайте в кухнята с нашия сусамов тахан – печен, пълнозърнест, суров. А също и сусамов тахан от черен сусам, с мед, с ленено семе, орехов тахан, слънчогледов или лешников тахан, с тиквено семе или сусамов тахан с мед и какао.

Това, което отличава нашите артикули, е внимателната селекция на първичния материал. Ние избираме с прецизност най-добрите ядки, за да създадем висококачествен и вкусен продукт, който е доказал своите здравословни ползи за хората във всички възрастови групи. Вярваме, че на Вашата трапеза трябва да присъстват истински чисти продукти, затова не влагаме овкусители и оцветители при производството на нашите тахани и пресовани масла.

Опитайте също нашата бадемова паста, натурално фъстъчено масло с ниско съдържание на мазнини, а също и комбинациите фъстъчено масло с първокласен пчелен мед, с какао и мед.

Вземи -10% за първата си поръчка с Balcho