Салата с печени чушки и тиквено масло

апр. 11, 2016 | Рецепти

nutritionНеобходими продукти

  • 8 бр. печени червени чушки
  • 100 гр. сирене
  • 2 суп. лъж. „Тиквено масло”
  • 2 суп. лъж. „Шарлан”
  • 3-4 скилидки чесън
  • Чубрица /за предпочитане прясна/, сол и оцет на вкус

contractНачин на приготвяне

Наредете чушките, смачкайте чесъна и го разпределете в/у чушките. Разбъркайте тиквеното масло и шарлана с оцет и сол и залейте чушките. Надробете сиренето и поръсете с чубрицата.

density_mediumИзползвани продукти Балчо

БАЛЧО
Какво представляват бисквитките

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате нашия уебсайт. Отделните секции по-долу ще Ви дадат повече информация за различните категории бисквитки, които нашият уеб сайт използва, както и възможност за промяна на настройките в тази връзка. Моля да имате предвид, че ограничаването и спирането на бисквитките, може да доведе до спиране на функционалности, некоректна работа и ограничаване на потребителското Ви преживяване с нашия уебсайт.