Рецепта на шевченко с нерафинирано слънчогледово олио “шарлан”

Прочутата рецепта на Шевченко за борба против рака

Според инструкциите на Николай Шевченко (Книгата на Николай Шевченко „Побеждать!”, стр.29-30, издание, Москва, 2005, издателство Образ-Компани.), лекарството е много просто и то е следното:
– 30-40 мл нерафинирано слънчогледово масло и
– 30-40 мл водка (или ракия или друга спиртна напитка) не по-малко от 40 градуса – ако е по-малко от 38 градуса, алкохолът не гори, а лечебният ефект рязко намалява

Изсипете всичко заедно в един съд, затворете го плътно и силно раздрусайте докато се получи еднородна светла непрозрачна смес. Изпийте я веднага цялата – като направите това 20-30 минути преди ядене.

Колкото по-добре е разбита сместа, толкова по-бавно тя се разслоява отново на алкохол и масло – толкова по-висок е целебният ефект.

Дозировка и схема за приемане на лекарството:

1. Правете това три пъти на ден, за предпочитане през равни часови интервали – например:
в 8.00 сутринта – в 14.00 – в 20.00 вечерта
или 9.00 сутринта – в 15.00 – в 21.00 вечерта

2. Правете това всеки ден – вземайте лекарството в продължение на десет дни.
– след това – пет дни почивка – да не се приема лекарството
– След това приемайте лекарството Втора десетдневка
– След това нови пет дни почивка – да не се приема лекарството
– След това приемайте лекарството Трета десетдневка
– След това почивка не пет, а Четиринадесет (14) дни – цели две седмици – не се приема лекарството

Това е един цикъл.

След това трябва да се повтарят такива цикли до пълното излекуване – и така да трябва да се продължи най-малко две, а за предпочитане три години.

Дозировката и схемата на вземане на лекарството при никакви обстоятелства не може да се променя – в противен случай ефектът рязко намалява. Прекъсванията от пет или четиринадесет дни в никакъв случай не може да се променят – те са много важни и изключително богатата практика на Шевченко е доказала това. Очевидно е, че тези прекъсвания са много важни още и за това, организмът да не свикне с лекарството, което разбира се също би намалило силно ефекта или дори напълно би лишило лечението от всякакъв ефект

По време на прекъсванията лекарството продължава да действа, макар и с по-малка интензивност.

Маслото и водката не трябва да се отмерват с лъжица или на око а трябва да си купите разграфен съд за измерване – но плюс–минус 2 грама не играят никаква роля.

Яжте три пъти на ден, а не 4 или повече – Шевченко твърди, че това е особено важно. Но трябва да се знае, че няма нищо лошо, ако се яде 2 пъти на ден – главното е да не е повече от три.

Преди сутрешния прием на лекарствената смес нищо не пийте.

Това е терапията на Шевченко за болни – за да се излекуват.

Профилактичен вариант на терапията
– могат да го използват хората, които вече са се излекували или такива, които никога не са боледували.

При профилактичния вариант дозата може да бъде намалена на 30 грама масло и 30 грама водка, а броят на приемането на лекарствената смес – на един или (за предпочитане) два пъти на ден. Но графика на дните и прекъсванията не трябва да се променя.