Изберете страница

За нас

Балчо Агро Продукт ЕООД

Производство на студено пресовани масла и преработка на ядки и семена

Знаете ли с какво се отличава производството на Балчо Агро Продукт ЕООД? Ние предлагаме на потребителите натурални растителни продукти, които не съдържат оцветители, овкусители, консерванти или други опасни за здравето съставки. Суровините, които използваме, не са ГМО и са придружени от сертификати за отличното си качество и годност. Произвеждаме своите продукти в съответствие с всички български и европейски стандарти, касаещи безопасността и контрола на храните.

В производствената ни дейност са внедрени успешно системите за контрол на качеството и безопасността (HACCP и GMP). Ние се стараем да бъдем в крак с новостите, които непрекъснато се появяват в сферата на здравословните храни, за да задоволим пълноценно потребностите на своите клиенти. Асортиментът си разнообразяваме непрекъснато, като също така интегрираме нови технологии и машини, с които повишаваме ефективността на работните процеси и качеството на продуктите.

Централата на фирмата се намира в гр. София. Там се извършва както търговската, така и финансовата ѝ дейност, а отлично квалифицирани служители са на разположение да отговорят на Вашите въпроси, свързани с цените, разпространението и всяка друга подробност около продуктите и фирмата.

Продукти без консерванти, оцветители, овкусители

Висококачествени и проверени суровини

Внедрени системи за контрол на качество

История на фирмата

1998 г.

Марин Стоянов всъщност започва производството на студено пресовани масла като хоби още в далечната 1998 г. Отначало студеният извлек се е извършвал с помощта само на една единствена машина и то в задния двор на неговата къща. С нарастването на пазарните потребности се налага да бъде закупена отделна сграда, заедно с ново оборудване и по-ефективни машини.

2002 г.

През 2002 г. собственикът закупува сграда в района на гр. Пазарджик и я ремонтира. Регистрира я като „Фабрика за преработка на ядки и семена и производство на студено пресовани растителни масла“. Оборудвана е с множество машини за преработка на студено пресовани масла и ядкови пасти. Фабриката закупува и каменна мелница за брашно. Персоналът по това време наброява приблизително 15 души, живеещи в околността. При въвеждането ѝ в експлоатация сградата вече е удовлетворила напълно хигиенните изисквания на Наредба 5 на МЗ.

2004 г.

През 2004 г. фирмата купува и реновира още една сграда в гр. Лозница, Разградско. Регистрирана като „Цех за преработка и производство на ядки и семена“, тя се занимава с производството на орехови ядки, тиквено семе и белен слънчоглед. През 2010 г. в цеха е въведена нова сортираща линия. Продукцията по това време се изнася предимно в Мексико и Европейския съюз. Тогава фабриката наема около 30 души от региона, като по този начин им осигурява работно място в момент на особено висока безработица.

Сертификати

Сертификат 1
Сертификат 2
Сертификат 3
Сертификат 4
Сертификат 5
Сертификат 6
Сертификат 7
Сертификат
Приложение към сертификат

Галерия

Фабрика “Лозница”

Фабрика “Oгняново”

Намери продуктите на Balcho

Магазинна мрежа Купи онлайн

Вземи -10% за първата си поръчка с Balcho